I-Mol Design

Kosten van uw website

De kosten voor een eigen website zijn afhankelijk van veel factoren. Uit hoeveel pagina’s moet de website bestaan en wordt het materiaal door u zelf digitaal aangeleverd? Gaat het om een eenvoudige “statische” website of een database-gestuurde “dynamische” site? Dit zijn factoren die meespelen in de kosten bij het maken van een website.

Om u te helpen een idee te krijgen welke kosten gemoeid zijn met de ontwikkeling van een website staat hieronder een globale kostenindicatie. U kunt natuurlijk ook altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om uw wensen te bespreken en direct een globale kostenindicatie voor uw website te krijgen.

Globale kosten indicatie voor uw website

In onderstaand schema ziet u in één oogopslag welk budget u nodig heeft voor diverse websites. Onderstaande tabel geeft u een globale indicatie van de kosten voor uw website.

Budget website
Benodigd budget € 199,- tot € 250,-
Een budgetwebsite is een professionele website voor een klein budget. U kiest een kant- en klaar ontwerp inclusief CMS.

Kleinzakelijke Website
Benodigd budget € 500,- tot € 950,-
Een kleinzakelijke website is ideaal voor kleinere onder- nemers als consultants, zzp-ers enz. De website bestaat uit c.a. 5 tot 10 pagina’s, een contactformulier en eventueel een fotoalbum. Met het CMS-systeem kunt u zelf de teksten in uw website wijzigen.

Zakelijke website
Benodigd budget € 950,- tot € 1500,-
Deze website heeft een maatwerk lay-out toegespitst op uw huisstijl en in principe een onbeperkt aantal pagina’s. Er is ruimte voor een beperkt aantal modules als een blog, nieuwsbriefsysteem enz. Met het CMS heeft u zelf volledige controle over de inhoud van uw website.

Uitgebreide website
Benodigd budget € 1500,- tot > € 4500,-
Een maatwerk website met naar keuze meerdere lay-outs per pagina. Deze website kent meer- dere modules zoals bijvoorbeeld een beveiligd gedeelte, geavan-ceerd user management enz. Alle modules worden volledig ingericht naar uw wensen geïntegreerd in uw website.

* De genoemde kosten zijn een éénmalig bedrag voor de ontwikkeling van de website. 

Een offerte voor kosten voor uw website

Vraag een offerte aan